Poroèni prevoz v starodobniku

Poroèni prevoz v starodobniku

Nekaj posebnega vkljuèuje najem starodobnika z voznikom

Èe se bosta odloèila za vintage stil poroke, bosta verjetno želela tudi prevoz v tem stilu. Nekaj posebnega vkljuèuje najem starodobnika z voznikom. Predlagamo vama najem starodobnika, ki bo odlièna dopolnitev vajine vintage poroke in na svojo poroko se bosta pripeljala v stilu. Trend vintage porok, je pripomogel, da se tudi v Sloveniji najdejo ponudniki starodobnih vozil, kjer lahko najmeta svoj poroèni prevoz. Starodobnik je izredno priljubljen med nevestami saj je zaradi svoje barve atraktiven in vedno v stilu poroke.

VW HROŠČ 1300 (beige)

LETNIK 1965 – STARODOBNIK
Avto je izredno priljubljen med nevestami saj je zaradi svoje barve atraktiven in vedno v stilu poroke. Obnovljen je bil pred 10 leti, je v celoti beige barve – tudi notranjost. Nevtralna barva omogoča neomejene barvne kombinacije, vozilo lahko aranžirate po vaših željah, dodate dekoracijo po vašem navdihu in ga popolnoma uskladite z izbranim stilom/temo celotne poroke

VW HROŠÈ 1200 (èrn)

LETNIK 1954 – STARODOBNIK
Med ljubitelji vintage VW vozil je najbolj zaželen starodobnik po imenu Ovali (imenovan po zadnjem oknu). Vozilo je zelo atraktivno, saj jih je v Sloveniji registriranih le pešèica, vozilo, ki ga lahko najamete pa je pri nas drugo najstarejše. Kljub zavidljivi starosti je brezhibno, popolnoma obnovljeno pred leti v originalnem stanju. Posebnost Ovalija je platnena streha, ki se lahko odkrije.

MERCEDES BENZ E 320 (zelen)

LETNIK 1996
Je reprezentativna limuzina, z malo nostalgije in z vsem luksuzom, ki si ga želite in zaslužite. Avto je v brezhibnem stanju ter nudi vse potrebno udobje. Do statusa starodobnika mu manjka še nekaj let. Kaj je lahko lepšega kot oèarati svoje goste s prihodom v vpadljivem mercedesu?

VW KOMBI T2 (beige)

LETNIK 1974 – STARODOBNIK
Kombi s štirimi sedeži in posteljo je primeren za prevoz mladoporoèencev, priè ali drugih gostov. Glavno stransko vlogo lahko odigra tudi pri fotografiranju kot odlièno ozadje. Beige barva s svojo nevtralnostjo nudi neskonène možnosti kombinacij in popolno usklajenost z izbrano temo/stilom Vašega posebnega dogodka.

VW HROŠÈ 1303 (rumen)

LETNIK 1975 – STARODOBNIK
Imenovan tudi superbeetle (zaradi izpopolnjene tehnike in izboèenega vetrobranskega stekla). Atraktivne rumene barve (original VW barva Saturngelb). Veèina hrošèev take barve je bila poslana v ZDA. Popolnoma obnovljen pred 2 letoma, tako da je avto praktièno kot nov, izdelan v original stanju. Najamete ga lahko za vse vrste priložnosti in z njim popestrite Vaš dogodek.

MERCEDES BENZ 450 SL (siv, kabriolet)

LETNIK 1977 – STARODOBNIK
Luksuzni vintage kabriolet, izdelan leta 1977. Elegantne linije in pridih glamurja so kot nalašè za neveste, ki si želijo nekaj posebnega. Zaradi izjemnega izgleda in klasiène Mercedes kvalitete je bil ta model veèkrat viden v filmih, vozila ga je npr. Sharon Stone v Scorcesejevem filmu Casino, pa Richard Gere v Ameriškem žigolu, pojavljal se je v številnih TV serijah, na ulicah Beverly Hillsa, navduševal je tudi mnoge znane osebnosti. Ženina in svatov pa zvok V8 motorja, ki se skriva pod pokrovom, zagotovo ne bo pustil ravnodušnih. Ta klasièni prestižni kabriolet bo "pika na i" vajine sanjske poroke!

RENAULT 4 GTL (pearl bela)

LETNIK 1990 – STARODOBNIK
Legenda slovenske proizvodnje in tudi sicer kultni avto, Ranault 4 (po domaèe »katrca«), tokrat v ekskluzivni perla beli, prelivajoèi-se barvi. Avto se odlièno vklaplja v poroèni ambient in že èaka na mladoporoèenca poroèni prevoz v starodobniku

Kontaktni podatki:
e-mail: colver.tok@gmail.com
Tel.: 041-740917
www.rentabug.si

Èe se bosta odloèila za vintage stil poroke, bosta verjetno želela tudi prevoz v tem stilu. Nekaj posebnega vkljuèuje najem starodobnika z voznikom. Predlagamo vama najem starodobnika, ki bo odlièna dopolnitev vajine vintage poroke in na svojo poroko se bosta pripeljala v stilu. Trend vintage porok, je pripomogel, da se tudi v Sloveniji najdejo ponudniki starodobnih vozil. Vintage stil poroke prevoz v statodobniku

Deli lanek
Zadnje objavePoroni nartovalec

Vajin online poroni nartovalec preveri cene za porone storitve

Predvidena regija poroke:
Vajine elje za poroni prostor
Porona obleka in evlji
Poroni Prstani in nakit
Porona pogostitev
Poroni fotograf in video
Druge porone storitve


elim ponudbo organizatorja porok

Se strinjam z pogoji in elim ponudbe ponudnikov ..ve


Poročnih All Star Converse
Poročnih All Star Converse "all starkah all the way" Ve