Poročni prevoz v starodobniku

Poročni prevoz v starodobniku

Nekaj posebnega vključuje najem starodobnika z voznikom

če se bosta odločila za vintage stil poroke, bosta verjetno želela tudi prevoz v tem stilu. Nekaj posebnega vključuje najem starodobnika z voznikom. Predlagamo vama najem starodobnika, ki bo odlična dopolnitev vajine vintage poroke in na svojo poroko se bosta pripeljala v stilu. Trend vintage porok, je pripomogel, da se tudi v Sloveniji najdejo ponudniki starodobnih vozil, kjer lahko najmeta svoj poročni prevoz. Starodobnik je izredno priljubljen med nevestami saj je zaradi svoje barve atraktiven in vedno v stilu poroke.

VW HROŠČ 1300 (beige)

LETNIK 1965 – STARODOBNIK
Avto je izredno priljubljen med nevestami saj je zaradi svoje barve atraktiven in vedno v stilu poroke. Obnovljen je bil pred 10 leti, je v celoti beige barve – tudi notranjost. Nevtralna barva omogoča neomejene barvne kombinacije, vozilo lahko aranžirate po vaših željah, dodate dekoracijo po vašem navdihu in ga popolnoma uskladite z izbranim stilom/temo celotne poroke

VW Hrošč 1200 (črn)

LETNIK 1954 – STARODOBNIK
Med ljubitelji vintage VW vozil je najbolj zaželen starodobnik po imenu Ovali (imenovan po zadnjem oknu). Vozilo je zelo atraktivno, saj jih je v Sloveniji registriranih le peščica, vozilo, ki ga lahko najamete pa je pri nas drugo najstarejše. Kljub zavidljivi starosti je brezhibno, popolnoma obnovljeno pred leti v originalnem stanju. Posebnost Ovalija je platnena streha, ki se lahko odkrije.

MERCEDES BENZ E 320 (zelen)

LETNIK 1996
Je reprezentativna limuzina, z malo nostalgije in z vsem luksuzom, ki si ga želite in zaslužite. Avto je v brezhibnem stanju ter nudi vse potrebno udobje. Do statusa starodobnika mu manjka še nekaj let. Kaj je lahko lepšega kot očarati svoje goste s prihodom v vpadljivem mercedesu?

VW KOMBI T2 (beige)

LETNIK 1974 – STARODOBNIK
Kombi s štirimi sedeži in posteljo je primeren za prevoz mladoporočencev, prič ali drugih gostov. Glavno stransko vlogo lahko odigra tudi pri fotografiranju kot odlično ozadje. Beige barva s svojo nevtralnostjo nudi neskončne možnosti kombinacij in popolno usklajenost z izbrano temo/stilom Vašega posebnega dogodka.

VW HROŠč 1303 (rumen)

LETNIK 1975 – STARODOBNIK
Imenovan tudi superbeetle (zaradi izpopolnjene tehnike in izbočenega vetrobranskega stekla). Atraktivne rumene barve (original VW barva Saturngelb). Večina hroščev take barve je bila poslana v ZDA. Popolnoma obnovljen pred 2 letoma, tako da je avto praktično kot nov, izdelan v original stanju. Najamete ga lahko za vse vrste priložnosti in z njim popestrite Vaš dogodek.

MERCEDES BENZ 450 SL (siv, kabriolet)

LETNIK 1977 – STARODOBNIK
Luksuzni vintage kabriolet, izdelan leta 1977. Elegantne linije in pridih glamurja so kot nalašč za neveste, ki si želijo nekaj posebnega. Zaradi izjemnega izgleda in klasične Mercedes kvalitete je bil ta model večkrat viden v filmih, vozila ga je npr. Sharon Stone v Scorcesejevem filmu Casino, pa Richard Gere v Ameriškem žigolu, pojavljal se je v številnih TV serijah, na ulicah Beverly Hillsa, navduševal je tudi mnoge znane osebnosti. Ženina in svatov pa zvok V8 motorja, ki se skriva pod pokrovom, zagotovo ne bo pustil ravnodušnih. Ta klasični prestižni kabriolet bo "pika na i" vajine sanjske poroke!

RENAULT 4 GTL (pearl bela)

LETNIK 1990 – STARODOBNIK
Legenda slovenske proizvodnje in tudi sicer kultni avto, Ranault 4 (po domače »katrca«), tokrat v ekskluzivni perla beli, prelivajoči-se barvi. Avto se odlično vklaplja v poročni ambient in že čaka na mladoporočenca poročni prevoz v starodobniku

Kontaktni podatki:
e-mail: colver.tok@gmail.com
Tel.: 041-740917
www.rentabug.si

če se bosta odločila za vintage stil poroke, bosta verjetno želela tudi prevoz v tem stilu. Nekaj posebnega vključuje najem starodobnika z voznikom. Predlagamo vama najem starodobnika, ki bo odlična dopolnitev vajine vintage poroke in na svojo poroko se bosta pripeljala v stilu. Trend vintage porok, je pripomogel, da se tudi v Sloveniji najdejo ponudniki starodobnih vozil. Vintage stil poroke prevoz v statodobniku

Deli lanek
Zadnje objavePoročni načrtovalec

Vajin online poročni načrtovalec preveri cene za poročne storitve

Predvidena regija poroke:
Vajine želje za poročni prostor
Poročna obleka in čevlji
Poročni Prstani in nakit
Poročna pogostitev
Poročni fotograf in video
Druge poročne storitve


želim ponudbo organizatorja porok

Se strinjam z pogoji in želim ponudbe ponudnikov ..več


Poročnih All Star Converse
Poročnih All Star Converse "all starkah all the way" Več