Poročni čevlji

Poročni čevlji

Čevlji za poroko 2024

Poročni čevlji so poreg obleke najbolj pomembni za vsako nevesto. Poleg tega da morajo biti bo┼żansko lepi, se ujemati z obleko morajo biti tudi udobni, saj bo nevesta v njih pre┼żeivela veliko ur. In ker vsi vemo, kako grozno je ko novi čevlji o┼żulijo, je priporočljivo, da nevesta čevlje ┼że pred poročnim dnem malo uhodi, stestira in jih naredi kar se da udobne. Kak┼íni pa so leto┼ínji trendi na področju čevljev? Najdemo vse od sandalov, ki so primerni za poroke na pla┼żi, do udobnih a vseeno lepih in za poroko primernih balerink. Tu so tudi nepogre┼íljivi čevlji z visoko peto, ki pa naj ne bo previsoka. Veliko je cvetličnih vzorcev in izgleda čipke. Prevladuje bela barva, ne gre pa tudi brez zelo popularnega rose-gold odteka. Čevlji za poroko 2021

Poročni čevlji so poreg obleke najbolj pomembni za vsako nevesto. Poleg tega da morajo biti bo┼żansko lepi, se ujemati z obleko morajo biti tudi udobni, saj bo nevesta v njih pre┼żeivela veliko ur. In ker vsi vemo, kako grozno je ko novi čevlji o┼żulijo, je priporočljivo, da nevesta čevlje ┼że pred poročnim dnem malo uhodi, stestira in jih naredi kar se da udobne.
Kak┼íni pa so leto┼ínji trendi na področju čevljev? Najdemo vse od sandalov, ki so primerni za poroke na pla┼żi, do udobnih a vseeno lepih.

Deli Ŕlanek

Poročni načrtovalec

Vajin online poročni načrtovalec preveri cene za poročne storitve

Predvidena regija poroke:
Vajine želje za poročni prostor
Poročna obleka in čevlji
Poročni Prstani in nakit
Poročna pogostitev
Poročni fotograf in video
Druge poročne storitve


Se strinjam z pogoj Se ne strinjam z pogoji