Porocni Prostor, Porocna Obleka, PorocniCevlji, Porocni Prstani, Porocni Nakit, Porocni Fotograf, Porocna Torta, Porocno Licenje , Porocna Priceska, Porocna Glasba, Porocni Ples In Animacija, Porocne Tiskovine, Porocna Pogostitev, Porocna Darila, Porocna Dekoracija, Porocna Potovanja In Porocna Do×ivetja, Porocni Prevoz, Porocna Svetovalnica, Porocna Nacrtovalnica, Drarila Za Poroko, Porocna Darila
Poročni fotograf

Poročni fotograf

Izbrati poročnega fotografa

Fotografiranje poroke ni samo rutina, ampak tako kot za mladoporočenca enkraten dogodek, ki ga mora tudi fotograf občutiti v sebi. Tako lahko ovekovečimo spontane in neponovljive trenutke vajinega dne. Fotograf na vajini poroki naj ne bo sorodnik, ki je povabljen na poroko, ali prijatelj od sodelavca, ki ima prijatelja in je ┼że slikal na kak┼íni poroki,...
Poroka je enkraten dogodek, ki mora ostati v lepem spominu, tako v naših mislih, kot na fotografskem papirju.

Pri fotografu ne '┼íparajta'. Cene fotografov se začnejo od 700 eur dalje. Tisti, ki vam ponujajo poročno fotografiranje za cel dan za 300 eur, skupaj s foto knjigo so amaterji.
Pri 700 eur, se začne celodnevno fotografiranje enega fotografa. Seveda pa cene se┼żejo tudi krepko nad 1000 eur.
Za izbiro poročnega fotografa si vzemita čas. Dogovorita se za srečanje, naj vama predstavi svoje delo, poka┼że poročne foto knjige oz. albume. Če je mo┼żno imejta tudi poizkusno fotografiranje kak┼íen teden ali mesec pred poroko.
Nikar vama pri izbiri poročnega fotografa naj ne bo dovolj le ogled spletne strani. Danes ni nikaker┼íen problem kupiti kak┼íno lepo poročno fotografijo in jo 'prodajati' pod svoj izdelek.
Ponavadi vam 'resni' fotografi dajo v podpis pogodbo. V njej bo pisalo, kaj vse ste se dogovorili: od kdaj, do kdaj bo z vama ter kaj vse zajema ┼íe cena: fotoknjiga, izdelava klasičnih fotografij, vse slike na CD-ju, USB-ju ali le obdelane slike,... Nekateri ponujajo tudi poročno mobilno aplikacijo kjer so Vajine slike ter spletno galerijo , seveda ustrezno za┼íčiteno.
Za Vas smo preverili nekaj poročnih fotografov

Poročni fotograf

Čarobni trenutki

Poročna fotografija

tel: 041 601 392 mail: info@oazaidej.net


Poročni fotograf

Ustvarjeni spomini

Poročna fotografija
Poročni fotograf

tel: 040 555 627 mail: info@porocnofotografiranje.si
Poročni fotograf

Foto Studio T

Poročna fotografija in Poročni fotograf

www: www.fotografski-studio.kost.si mail: fotografiranje@kost.siPa gremo po vrsti

ÔÇô najprej je potrebno določiti tip fotografije, ki vama je v┼íeč? Vintage, moderna, čista, potopisna in toliko več

ÔÇô nato je potrebno najdit fotografa, ki dela tip izbrane fotografije

ÔÇô nato preverimo če je izbrani fotograf prost

ÔÇô sledi sestanek, ki je ključen ÔÇô ali je poročni fotograf ta ta pravi je odvisno od tega kako se boste ujeli na prvem sestanku in kako se bosta sprostila ob njem, kar je ključno.

Poročna fotografija mora biti spontana in do┼żiveta, ne nastavljena in postavljena, vajina in delo vrhunskega poročnega fotografa, pravega umetnika fotografije, ki bo vajin poročni dan ujel v sliko za vse večne čase. Skupaj vedno najdemo tistega pravega, včasih takoj, včasih pa po kraj┼íem ali dalj┼íem iskanju.

Poročna fotografija
Fotografiranje poroke ni samo rutina, ampak tako kot za mladoporočenca enkraten dogodek, ki ga mora tudi fotograf občutiti v sebi. Tako lahko ovekovečimo spontane in neponovljive trenutke vajinega dne.

Fotograf na vajini poroki naj ne bo sorodnik, ki je povabljen na poroko, ali prijatelj od sodelavca, ki ima prijatelja in je ┼że slikal na kak┼íni poroki,...
Poroka je enkraten dogodek, ki mora ostati v lepem spominu, tako v naših mislih, kot na fotografskem papirju.

Deli Članek

AI Poročni načrtovalec

Vajin online poročni načrtovalec preveri cene za poročne storitve Na─Źrtuj poroko z pomo─Źjo umetne intelegence AI

Predvidena regija poroke:
Vajine želje za poročni prostor
Poročna obleka in čevlji
Poročni Prstani in nakit
Poročna pogostitev
Poročni fotograf in video
Druge poročne storitveŽelim organizatorja Poroke
Se strinjam z splošnimi pogoji
Se ne strinjam z pogoji