Poročni prevoz

Poročni prevoz

Kakšen prevoz izbrati na poroki?

Ko načrtujeta poroko ne smeta pozabiti na prevoz s katerim se bosta pripeljala do kraja ki sta ga izbrala za svojo poroko. Na voljo imata seveda več možnosti. LIMUZINA Poročni dan je nekaj posebnega in neponovljivega, zato si lahko na ta dan privoščite nekaj posebnega kar si drugače nebi. Za prevoz si izberet limuzino, ki vama bo nudila razkošje in tudi zasebnost. Pri nas je že kar nekaj ponudnikov najema limuzin. Cene najema so odvisne od tega za koliko ur bosta najela limuzino in kakšno dodatno ponudbo bosta izbrala. STARODOBNIKI Če se bosta odločila za vintage stil poroke, bosta verjetno želela tudi prevoz v tem stilu. Predlagam vama najem starodobnika, ki bo odlična dopolnitev vajine vintage poroke in na svojo poroko se bosta pripeljala v stilu. Trend vintage porok, je pripomogel, da se tudi v Sloveniji najdejo ponudniki starodobnih vozil, kjer lahko najmeta svoj poročni prevoz. HELIKOPTER Je opcija za katero bosta vsekakor morala zelo globoko seči v žep, po drugi strani pa vama lahko pričara nepozabno doživetje in malodane kar filmski prihod. NAJEM VOZILA V AVTOSALONIH Če sta se odločila, da bosta za prevoz najela avtomobil višjega cenovnega razreda, se lahko obrneta na avtosalone, rent-a-car ali pa imata mogoče med sorodniki ali prijatelji koga, ki bi vama svojega jeklenega konjička posodil ina vama tako prihranil kak evro, ki ga lahko nato porabita npr.: za poročno potovanje. LASTNO VOZILO Lahko pa se odločita, da se bosta pripeljala kar v svojem avtomobilu. Ne pozabita, pa ga pred tem odpeljati v pralnico in globinsko čiščenje, da se izogneta nepptrebnim madežem na poročnih oblekah. Še posebaj priporočam, če imata že otroke, saj vesta nikoli ne veš kje je ostal kak košček čokolade ;) OKRASITEV Ko sta se odločila za prevoz, pa je potrebno poskrbeti še za okrasitev. Nalogo lahko zaupata cvetličarni, ki bo za vaju naredila dekoracijo, jo naredita sama ali pa prosita kakega sorodnika ali prijatelja, za katerega vesta da ima talent in vama bo z veseljem priskočil na pomoč.

LIMUZINA
Poročni dan je nekaj posebnega in neponovljivega, zato si lahko na ta dan privoščite nekaj posebnega kar si drugače nebi. Za prevoz si izberet limuzino, ki vama bo nudila razkošje in tudi zasebnost. Pri nas je že kar nekaj ponudnikov najema limuzin. Cene najema so odvisne od tega za koliko ur bosta najela limuzino in kakšno dodatno ponudbo bosta izbrala.
STARODOBNIKI
Če se bosta odločila za vintage stil poroke, bosta verjetno želela tudi prevoz v tem stilu. Predlagam vama najem starodobnika

Deli lanek
Zadnje objavePoroni nartovalec

Vajin online poroni nartovalec preveri cene za porone storitve

Predvidena regija poroke:
Vajine elje za poroni prostor
Porona obleka in evlji
Poroni Prstani in nakit
Porona pogostitev
Poroni fotograf in video
Druge porone storitve


elim ponudbo organizatorja porok

Se strinjam z pogoji in elim ponudbe ponudnikov ..ve


Poročnih All Star Converse
Poročnih All Star Converse "all starkah all the way" Ve