POROČNI ČEVLJI

POROČNI ČEVLJI

Čevlji za poroko

Poročni čevlji so poreg obleke najbolj pomembni za vsako nevesto. Poleg tega da morajo biti boĹžansko lepi, se ujemati z obleko morajo biti tudi udobni, saj bo nevesta v njih preĹžeivela veliko ur. In ker vsi vemo, kako grozno je ko novi čevlji oĹžulijo, je priporočljivo, da nevesta čevlje Ĺže pred poročnim dnem malo uhodi, stestira in jih naredi kar se da udobne. KakĹĄni pa so letoĹĄnji trendi na področju čevljev? Najdemo vse od sandalov, ki so primerni za poroke na plaĹži, do udobnih a vseeno lepih in za poroko primernih balerink. Tu so tudi nepogreĹĄljivi čevlji z visoko peto, ki pa naj ne bo previsoka. Veliko je cvetličnih vzorcev in izgleda čipke. Prevladuje bela barva, ne gre pa tudi brez zelo popularnega rose-gold odteka. Čevlji za poroko 2018

Poročni čevlji so poreg obleke najbolj pomembni za vsako nevesto. Poleg tega da morajo biti boĹžansko lepi, se ujemati z obleko morajo biti tudi udobni, saj bo nevesta v njih preĹžeivela veliko ur. In ker vsi vemo, kako grozno je ko novi čevlji oĹžulijo, je priporočljivo, da nevesta čevlje Ĺže pred poročnim dnem malo uhodi, stestira in jih naredi kar se da udobne.
KakĹĄni pa so letoĹĄnji trendi na področju čevljev? Najdemo vse od sandalov, ki so primerni za poroke na plaĹži, do udobnih a vseeno lepih.

Deli članek
Zadnje objavePoročni načrtovalec

Vajin online poročni načrtovalec preveri cene za poročne storitve

Predvidena regija poroke:
Vajine želje za poročni prostor
Poročna obleka in čevlji
Poročni Prstani in nakit
Poročna pogostitev
Poročni fotograf in video
Druge poročne storitve


želim ponudbo organizatorja porok

Se strinjam z pogoji in želim ponudbe ponudnikov ..več


Poročnih All Star Converse
Poročnih All Star Converse "all starkah all the way" Več