Poročni trendi

Poročni trendi

Trendi za poroko

Nevtralne zemeljske barve ÔÇô če ┼żelite na va┼íi poroki nevtralen, klasičen izgled, ne boste zgre┼íili z nevtralnimi zemeljskimi toni. Vse skupaj lahko kombinirate z modro ali ro┼żnato barvo, ki bosta celotni zadevi malo barvnega pridiha. Rose-gold barva ÔÇô je ┼że nekaj časa zelo za┼żeljena barva tako v vsakdanjem ┼żivljenju, trend pa se je prenesel tudi med bodoče neveste, ki rose-gold odtenek uporabiljajo pri izbiri obleke, dekoracje,... Bledo roza ÔÇô ┼íe ena od barv, ki je izredno priljubljena med nevestami in vsekakor pričara romantično vzdu┼íje na poroki. Pri vabilih in zahvalah je močno prisoten trend ročno izdelanih vabil in zahval. Pri zahvalah si vedno več mladoporočencev ┼żeli podariti poročno fotografijo, ki jo gostje dobijo ┼że ob odhodu. Tako je fino, da ob izbiri poročnega fotografa preverite ali ponuja tudi to mo┼żnost.

Nevtralne zemeljske barve ÔÇô če ┼żelite na va┼íi poroki nevtralen, klasičen izgled, ne boste zgre┼íili z nevtralnimi zemeljskimi toni. Vse skupaj lahko kombinirate z modro ali ro┼żnato barvo, ki bosta celotni zadevi malo barvnega pridiha.
Rose-gold barva ÔÇô je ┼że nekaj časa zelo za┼żeljena barva tako v vsakdanjem ┼żivljenju, trend pa se je prenesel tudi med bodoče neveste, ki rose-gold odtenek uporabiljajo pri izbiri obleke, dekoracje,...
Bledo roza ÔÇô ┼íe ena od barv, ki je izredno priljubljena med nevestami in vsekakor pričar

Deli Ŕlanek

Poročni načrtovalec

Vajin online poročni načrtovalec preveri cene za poročne storitve

Predvidena regija poroke:
Vajine želje za poročni prostor
Poročna obleka in čevlji
Poročni Prstani in nakit
Poročna pogostitev
Poročni fotograf in video
Druge poročne storitve


Se strinjam z pogoj Se ne strinjam z pogoji