Poročni trendi

Poročni trendi

Trendi za poroko

Nevtralne zemeljske barve – če želite na vaši poroki nevtralen, klasičen izgled, ne boste zgrešili z nevtralnimi zemeljskimi toni. Vse skupaj lahko kombinirate z modro ali rožnato barvo, ki bosta celotni zadevi malo barvnega pridiha. Rose-gold barva – je že nekaj časa zelo zaželjena barva tako v vsakdanjem življenju, trend pa se je prenesel tudi med bodoče neveste, ki rose-gold odtenek uporabiljajo pri izbiri obleke, dekoracje,... Bledo roza – še ena od barv, ki je izredno priljubljena med nevestami in vsekakor pričara romantično vzdušje na poroki. Pri vabilih in zahvalah je močno prisoten trend ročno izdelanih vabil in zahval. Pri zahvalah si vedno več mladoporočencev želi podariti poročno fotografijo, ki jo gostje dobijo že ob odhodu. Tako je fino, da ob izbiri poročnega fotografa preverite ali ponuja tudi to možnost.

Nevtralne zemeljske barve – če želite na vaši poroki nevtralen, klasičen izgled, ne boste zgrešili z nevtralnimi zemeljskimi toni. Vse skupaj lahko kombinirate z modro ali rožnato barvo, ki bosta celotni zadevi malo barvnega pridiha.
Rose-gold barva – je že nekaj časa zelo zaželjena barva tako v vsakdanjem življenju, trend pa se je prenesel tudi med bodoče neveste, ki rose-gold odtenek uporabiljajo pri izbiri obleke, dekoracje,...
Bledo roza – še ena od barv, ki je izredno priljubljena med nevestami in vsekakor pričar

Deli članek
Zadnje objavePoročni načrtovalec

Vajin online poročni načrtovalec preveri cene za poročne storitve

Predvidena regija poroke:
Vajine želje za poročni prostor
Poročna obleka in čevlji
Poročni Prstani in nakit
Poročna pogostitev
Poročni fotograf in video
Druge poročne storitve


Želim poročni planer 2020 več...

Se strinjam z pogoji in Želim ponudbe ponudnikov ..več

Poročnih All Star Converse
Poročnih All Star Converse "all starkah all the way" Več